Ο στόχος της TENNISKOSMOS είναι να μεταφέρει στους Έλληνες βετεράνους παίκτες την εμπειρία των ταχύρρυθμων camps του εξωτερικού. Με βάση την εμπειρία των tenniscamps σε Γερμανία, Ελβετία και Ισπανία την τελευταία 5-ετία, θέλουμε να προσφέρουμε στους Έλληνες λάτρεις του αθλήματος, τη δυνατότητα να προσλάβουν συμπυκνωμένη γνώση σε όλα τα θέματα τεχνικής και τακτικής, που τους απασχολούν.

  • Έχετε χάσει ποτέ ένα παιχνίδι τέννις από παίκτη τεχνικά "υποδεέστερό";
  • Μπήκατε στο γήπεδο και "βραχυκυκλώσατε", γιατί ο αντίπαλος είχε ένα συγκεκριμένο χτύπημα που σας εκνεύρισε (π.χ. slice ή λόμπα); 
  • Μπήκατε στο γήπεδο και δεν ξέρατε τί να σκεφτείτε;
  • Δεν ξέρετε πως να οργανώσετε την προπόνησή σας ενδυναμώνοντας τα αδύνατα σημεία σας;

Όλα αυτά και πολλά παραπάνω δεν πρόκειται να ξανασυμβούν.

Η αρχή λειτουργίας των tenniscamp αυτών είναι απλή: έρχεστε όπως είστε και χωρίς να χάνουμε πολύτιμο χρόνο σε ανούσιες τεχνικές διορθώσεις του κάθε παίκτη, επιδεικνύουμε τη σωστή εφαρμογή των κτυπημάτων εξασκώντας μεν αυτά, όχι όμως εις βάρος της τακτικής και της ψυχολογίας. Αναπτύσσουμε και εξασκούμε αυτοματισμούς, που εφαρμόζονται από όλους τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης και τους οποίους μπορούν με απλό και κατανοητό τρόπο να εφαρμόσει κάθε παίκτης, που ασχολείται με το τέννις από 1 χρόνο και πάνω.

Γιατί το τέννις δεν είναι απλά τρέξιμο και χτύπημα της μπάλας, είναι πολύ περισσότερα...... Δοκιμάστε μία νέα εμπειρία με την TENNISKOSMOS!